Irresistibles camèlies   ¡Actualizado!

    Des de febrer fins a abril, les camèlies de primavera enamoren tothom amb les seves boniques flors sobre el fons brillant del fullatge verd fosc. Ni el fred ni la pluja són capaços d’entelar la seva bellesa. No cal un gran jardí al nord per a gaudir-ne: viuen […]


SALUT: Mites i realitat al voltant de la lactància materna

Divendres 30 de Març. Silvia Ramirez  17:00 h. GRATUÏTA. Places limitades. Cal apuntar-se prèviament. -Es repassen uns quants mites escollits i s’explica l’origen autèntic del mite, per tot seguit desmuntar-ho amb raonaments basats en l’evidència científica actual. Més activitats. Fes la teva reserva ara.


JARDINERIA PER NENS: Horta per nens

Diumenge 11 de Març. Lia Casas (jardinera)  17:00 h. GRATUÏTA. En cas de previsió de pluja s’anul·larà l’activitat ja que és una activitat a l’aire lliure. Places limitades. Cal apuntar-se prèviament. Més activitats. Fes la teva reserva ara.


MASCOTES: Xerrada sobre com prevenir els gossos de la leishmaniosis.

Dissabte 10 de Març. Elena Berrocal (veterinària) Nº de col·legiada 4099.  17:00 h. GRATUÏTA. No es permet gossos a la xerrada. Places limitades. Cal apuntar-se prèviament. Més activitats. Fes la teva reserva ara.


SALUT: Taller pràctic sobre electrocontaminació.

Dissabte 10 de Març. Glòria Vilalta i Grau (enginyera de professió)  11:30 h. GRATUÏTA. Places limitades. Cal apuntar-se prèviament.   Com minimitzar  els efectes sobre la nostra salut de la presència d’antenes de telefonia mòbil, com el wifi, el mòbil, la ràdio …   Més activitats. Fes la teva reserva […]